ANNOUNCEMENTS

Public Changelog v.805

img
Dec
16

Player Status Update V5

Παρακάτω ακολουθεί το Player Status Update V5 :

Η Sapphire και η Quartz Δεν κατάφεραν να συγχρονιστούν ποτέ οπότε διαλύθηκαν. Κάτι που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι οτι το να φτιάξεις μια Ομάδα, είναι μεγάλη υπόθεση που χρειάζεται διάφορα πολλά χαρακτηριστικά. Υπομονή, επιμονή, υπευθυνότητα και συνείδηση είναι μόνο μερικά απο αυτά.
Καμία ομάδα δεν δημιουργήθηκε και κατάφερε να Κερδίζει ΜΟΝΟ.
Καμία ομάδα δεν ξεκίνησε απο την κορυφή.

Ειδικά όταν πρόκειται για Έλληνες/Αλβανούς/Σέρβους και γενικά για Βαλκάνια, υπάρχει μια τάση να στραβώνουν οι ομάδες & οι παίχτες μετά απο τις πρώτες ήττες.

Οι ήττες είναι εκείνες που θα δείξουν τα λάθη σου, τα λάθη της ομάδας σου και τα λάθη που κάνατε μαζί. Το θέμα είναι να έχεις τα αρχίδια τα διορθώσεις, να κάτσεις μαζί με την ομάδα σου και να προσπαθήσετε να βελτιωθείτε. Εκεί είναι η δυσκολία και εκεί φαίνεται η διαφορά του παίχτη που θέλει όντως να βελτιωθεί και εκείνου που δεν έχει ιδέα του τι κάνει, τι λέει και τι σκέφτεται.
Θα ήθελα λοιπόν να δω μεγαλύτερο πείσμα απο κάποιους, να δείξουν οτι Όντως θέλουν να πετύχουν και να βελτιωθούν. Πως θα το κάνουν αυτό?

Αυτοκριτική & Αυτοβελτίωση.
Βλέποντας 100% Την δική τους ΚΑΙ ΜΟΝΟ , Απόδοση. Ο καθένας ατομικά να κοιτάξει 100% τι πρέπει να κάνει καλύτερα και συζητώντας με τους συμπαίχτες τους πως θα βελτιώσουν κάποια πράγματα, με σεβασμό ο ένας με τον άλλον.
Υπομονή.
Το League Δεν είναι παιχνίδι. Είναι αγώνισμα .-
Κατάλαβέ το. Όπως σε όλα τα αγωνίσματα έτσι και εδώ Πρέπει να Προπονηθείς & θα συνεχίζεις να μαθαίνεις Όσο συνεχίζεις να Αγωνίζεσαι.
Αφιέρωση Χρόνου
Κάτι που Πάρα πολλοί δεν καταλαβαίνουν είναι οτι χρειάζεται χρόνο για να χτίσεις κάτι και να βελτιωθείς. Αν περιμένεις να φτιάξεις ομάδα την Δευτέρα και την Τετάρτη να παίζετε LCS, πρέπει να αναθεωρήσεις.
Είναι σαν να ξεκινάς γυμναστήριο την Δευτέρα και να περιμένεις μέχρι την Παρασκευή να δεις διαφορά. Δεν θα δεις. Θα πιαστείς, θα πονέσεις αλλά πρέπει να συνεχίζεις να πηγαίνεις…

Και όχι. Δεν χρειάζεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.
Προφανώς και το IRL > League σε όλους τους τομείς. Κανείς δεν είπε το αντίθετο και κανείς δεν σε ανάγκασε/αναγκάζει να ασχοληθείς.
Απλά αφού το κάνεις, κάντο σωστά, Ψάξε 2-3 Guides, δες ένα educational stream, κάνε εποικοδομητικές συζητήσεις με τους συμπαίχτες σου για το game, καθίστε να παρακολουθήσετε μαζί ένα χαμένο competitive game σας και με ταπεινότητα και ανοιχτό μυαλό, συζητείστε, πείτε τι σας απασχολεί ΑΝΟΙΧΤΑ, ο ένας στον άλλον. Να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και για να γίνει αυτό πρέπει να δίνονται σωστές εξηγήσεις.

Με 8 ώρες απο τις 168 που έχει η εβδομάδα Μπορείς άνετα να παίξεις League σε ομάδα. Αρκεί να είναι 8 ώρες που μπαίνεις και παίζετε και προσπαθείς, οπότε άσε τις δικαιολογίες του “Δεν έχω χρόνο” Αν θέλεις, βρίσκεις χρόνο. Δεν θέλει 50 ώρες την ημέρα, Θέλει Σταθερότητα & Συνέπεια.

Βάλτε προσωπικούς στόχους και μην σπάζεστε. Να έχετε ανοιχτή και αρκετή επικοινωνία με τους συμπαίχτες σας και να μιλάτε γενικότερα με την κοινότητα για Ό’τι θέματα θέλετε.

Προσωπικά ως Adequate είμαι ανοιχτός για οποιαδήποτε συμβουλή θέλετε, είτε για gameplay είτε για IRL, αν θέλετε να ανοιχτείτε κάπου, να μιλήσετε σε κάποιον ή κυριολεκτικά το οτιδήποτε. Είμαστε όντως, πραγματικά κοντά σας.

Η Επικοινωνία είναι εκείνη που μπορεί να σας λύσει κυριολεκτικά , κάθε πρόβλημα που έχετε στο μυαλό σας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

  • Στα σκαριά βρίσκεται η δημιουργία ενός Ευέλικτου & απλού συστήματος για την δημιουργία Έκτακτων Ομάδων. Το σύστημα θα λειτουργεί Σε κάθε Clash MONO.
  • Αυτήν την εβδομάδα και μέχρι ΚΑΙ τις 10 Ιανουαρίου Θα γίνεται Massive Recruitment & tryouts για να βρούμε τους κατάλληλους παίχτες να συμπληρώσουν τις κενές θέσεις της κοινότητας. Ήδη έχει φτιαχτεί ένα Poster το οποίο θα δημοσιεύσουμε σε κάθε ελληνική κοινότητα που υπάρχει.
  • Απο την νέα σεζόν θα δοθεί Προαιρετική επιλογή στις ομάδες να χρησιμοποιούν το Ranked Flex ως ένα Team Q, στο οποίο θα συμμετέχετε ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με την Ομάδα σας. Με Fills παίξτε drafts. Όποιος έχει αλλεργία στα drafts, να μου στείλει το Steam ID του να του κάνω κάνα gift να αλλάξει Game.
  • Συζητιέται η τροποποίηση και δημιουργία ενός διαφορετικού , πιο εύχρηστου & όχι σε στυλ κοινωνικής δικτύωσης, Site για την κοινότητα

PP League

31 Ιανουαρίου 2020 Είναι η ημερομηνία έναρξης του PP League

Όλες οι ομάδες θα έχουν το δικό τους σήμα, Μέχρι να αρχίσει το πρωταθληματάκι μας, όπως και το δικό του ιδιαίτερο σήμα θα έχει και το PP League.

Στο PP League θα συμμετέχουν :
8 Σταθερές Ομάδες της Paragon Phoenix
2 Ακαδημίες

7 Εβδομάδες θα διαρκέσει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και έπειτα θα ακολουθήσουν Playoff Qualifiers & Playoffs.
Το πρόγραμμα θα είναι τρομερά ευέλικτο και θα μπορεί να τροποποιηθεί απο τους Captains και τις ομάδες, δηλαδή θα δίνεται ένα περιθώριο 3 ημερών να κανονίσουν οι ομάδες να παίξουν το παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να γίνει. Π.χ. “Amethyst – Ruby 2/2-5/2” Θα σημαίνει οτι πρέπει αυτές οι 2 ομάδες και οι παίχτες τους να παίξουν κάποια απο τις συγκεκριμένες μέρες το παιχνίδι που προγραμματίστηκε.

Ακαδημίες

Ο Λόγος ύπαρξης των ακαδημιών είναι για να βοηθήσουμε παίχτες οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν με το παιχνίδι, να το κάνουν σωστά με την προοπτική να βοηθήσουν τις ομάδες μας στο μέλλον.

Παρακάτω ακολουθεί το Format του PP League:
Για αρχή τα Playoff Qualifiers όπου οι 2 τελευταίες ομάδες του πρωταθλήματος θα παίζουν με τις 2 ομάδες ακαδημιών σε Best of 3.

Ο Λόγος για τον οποίο οι Ακαδημίες θα συμμετέχουν στα Playoff Qualifiers και όχι στο Regular season είναι γιατί θέλουμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να διαγωνιστούν και να ξεχωρίσουν και οι ίδιοι οι παίχτες των ακαδημιών ωστέ να βγουν και πολλά συμπεράσματα για το ανερχόμενο Transfer Window.

Ο “Τελικός” Των Qualifiers θα είναι Best of 5

Ακολουθεί ο πίνακας των Playoffs

Ο Νικητής του “τελικού των Qualifiers θα αγωνίζεται με την 6η ομάδα και ο ηττημένος με την 5η ομάδα με την λογική του οτι “Κέρδισες τον τελικό άρα θα αντιμετωπίσεις μια ομάδα που έχει αποδώσει λίγο χειρότερο απο την άλλη, σε αντίθεση με την ομάδα που έχασε τον τελικό”

Ο 1ος γύρος είναι Best of 3, οι νικητές του πρώτου γύρου αντιμετωπίζουν τις ομάδες που τελείωσαν στην 3η και στην 4η θέση της κανονικής διάρκειας του League. Απο τον 2ο γύρο και έπειτα όλοι οι αγώνες θα είναι Best of 5.

Οι νικητές που κερδίζουν στον 2ο γύρο περνάνε στον ημιτελικό οπου εκεί αντιμετωπίζουν τις 2 πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος για μια θέση στον τελικό που θα κριθούν τα πάντα εκεί.

Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να δώσουμε κάποιο τιμητικό έπαθλο στους νικητές αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο.

Μερικές σημειώσεις για το PP League :

  • Τα παιχνίδια θα μεταδίδονται στο Twitch
  • Θα γράφεται ξεχωριστό άρθρο με ανάλυση των παιχνιδιών μετά απο κάθε αγωνιστική
  • Κάθε kill, κάθε death, κάθε cs, μετράει. Θα υπάρχουν Stats Leaders και γενικότερα θα μετράμε διάφορα stats για τους αγώνες μας.

Θέλουμε να υπάρχει σταθερότητα στις ομάδες & ελπίζουμε να υπάρχει. Να μην τα παρατήσετε και να κάνετε ό’τι μπορείτε για να υπάρξει ομαλή διεξαγωγή Ολόκληρου του League, χωρίς παρατράγουδα. Μεγάλα παιδιά είμαστε, δεν είναι δύσκολο.
Θα δωθούν και Transfer Windows ωστέ να έχουν την ευχαίρια οι ομάδες να αλλάξουν παίχτες αλλά και οι παίχτες να αλλάξουν ομάδες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *