ANNOUNCEMENTS

Rules

ΚΑΝΟΝΕΣ PARAGON PHOENIX

1.ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

1.1 Η Συμπεριφορά είναι ανάλογη της αξίας του χαρακτήρα σου. Για αυτό λοιπόν όλα τα μέλη της Paragon Phoenix απαιτούνται να έχουν όσο το δυνατόν πιο καλή συμπεριφορά γίνεται μιας και η επιλογή των μελών της γίνονται με κριτήριο ΚΑΙ τον χαρακτήρα.
1.2 Να υπάρχει σεβασμός και αλληλοκατανόηση
1.3 Όλοι κάνουμε λάθη και όλοι μπορεί να προβούμε σε ακραίες συμπεριφορές, Αν υπάρχει κατανόηση και προσπάθεια για βελτίωση τότε θα υπάρξει και συγχώρεση.
1.4 Η Υπερβολική ευαισθησία Είναι ευθύνη δική σας. Απαγορεύονται οι χιονονιφάδες, να μιλάμε ευθέως και χωρίς έμμεσους τρόπους.
1.5 Οποιοδήποτε προσωπικό πρόβλημα και να έχει κάποιος με τον οποιονδήποτε, να καλεί ένα μέλος από το συμβούλιο. Έπειτα θα αναζητείται λύση και πιθανόν να καλούνται για να επιλύσουν μπροστά στο συμβούλιο την παρεξήγησή τους.
1.6 Να μην παίρνετε σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, στα χέρια σας, Το Council υπάρχει για να βοηθάει και να επιλύει τα προβλήματά σας.
1.7 Απαγορεύεται η οποιαδήποτε προσπάθεια εντύπωσης προς το Council ή προς τον οποιονδήποτε. Η κοινότητα θα αποτρέπει την ένταξη μελών που ο απώτερος σκοπός τους θα είναι η επίδειξη ικανοτήτων, γνώσεων και γενικότερα η αυτοπροβολή προς τα άλλα μέλη. Σκοπός της κοινότητας ήταν, είναι και θα είναι η εγκαθίδρυση ομαδικού πνεύματος στα μέλη της καθώς και να δίνεται η ευκαιρία στους παίκτες να αναπτύξουν τις υπάρχουσες γνώσεις τους καθώς και του Playstyle τους μέσω των διαφόρων διοργανώσεων.
1.8 Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε παρευρεθείτε σε κάποιο από τα Events της Κοινότητας στο οποίο έχετε δηλώσει συμμετοχή, είναι αναγκαστικό να ενημερώσετε κάποιο από τα μέλη του Council τουλάχιστον 12 ώρες πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του Event.
1.9 Οποιουδήποτε είδους Rage/Flame δεν θα γίνονται αποδεκτά και θα καλείται το συμβούλιο για τυχόν επιπτώσεις.
1.10 Όλα τα μέλη πρέπει να ακολουθούν αυστηρά τους συγκεκριμένους κανόνες που ισχύουν για το κάθε chat/section/voiceroom/textroom/platform.
1.11 Απαγορεύεται η επικοινωνία μεταξύ των μελών μας, σε άλλο server πέρα από τον δικό μας.
1.12 Κάθε παίχτης έχει την απόλυτη ευθύνη για την πλήρης ενημέρωση του εαυτού του. Το Council δεν είναι σε καμία περίπτωση αναγκασμένο να ενημερώνει κάθε παίκτη ξεχωριστά για το οτιδήποτε.
1.13 Δικαίωμα προσπάθειας δημιουργίας ομάδας έχουν όλοι οι παίκτες αρκεί να γίνει έπειτα από συνεννόηση και έγκριση από το Συμβούλιο.
1.14 Συγκεκριμένες συμπεριφορές/αποχές μπορούν να οδηγήσουν στην αποχώρηση των μελών από την κοινότητα.
1.14.1 Παίκτης/ες που λειτουργούν υποχθόνια θα αποχωρούν από την κοινότητα.
1.14.2 Παίκτης/ες που λειτουργούν με βάση το προσωπικό τους συμφέρον θα αποχωρούν από την κοινότητα.
1.14.3 Παίκτης/ες που δεν τηρούν τους όρους της κοινότητας θα αποχωρούν από την κοινότητα.
1.14.4 Παίκτης/ες που δεν ασχολούνται με τον SERVER είτε με την ΟΜΑΔΑ τους ή δεν παρευρίσκονται στα Γενικά Συμβούλια Αδικαιολόγητα θα αποχωρούν από την κοινότητα
1.15 ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ υποστηρικτές ακραίων πολιτικών ιδεολογιών, Ρατσιστές, Εθνικιστές, Ομοφοβικοί κλπ. Σε περίπτωση ανακάλυψης υποστήριξης οποιαδήποτε ακραίας ή φανατικής ιδεολογίας, θα γίνεται αυτόματη διαγραφή του μέλους.
1.16 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ενόχληση προς τους Admins μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Για οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε απευθυνθείτε στο Forum του Site μας ή απευθυνθείτε στο γενικό τσατ.
1.17 Όλα τα μέλη των ομάδων πρέπει να έχουν περάσει interview και να έχουν ενταχθεί στην κοινότητα για να μπορέσουν να είναι μέλη κάποιας ομάδας της

2. Κανόνες Επικοινωνιακών Μέσων

2.1 Discord
Το Discord της κοινότητας θα χρησιμοποιείται ως μέσο ηχητικής επικοινωνίας & μόνο. Για οποιεσδήποτε ανακοινώσεις, θα πρέπει να μπείτε στο site.

2.2 Facebook
2.2.1 Paragon Phoenix: Rising
, Group
Στο γκρουπ της κοινότητας μπορείτε να ποστάρετε οτιδήποτε έχει να κάνει με το League of Legends και εσάς. Απο plays μέχρι να ποστάρετε και το δικό σας το Stream. Απαγορεύεται όμως το spam και τα ξεκάρφωτα/άκυρα posts. Ξεκάρφωτα και άκυρα posts θεωρούνται όλα όσα δεν έχουν άμεση σχέση με το League ή την κοινότητα.
2.2.2 Paragon Phoenix , Chat/Messenger
Το γενικό τσατ στο facebook είναι ένα μέσο στο οποίο μπορούμε να συζητήσουμε διάφορα θέματα για το League ή για την κοινότητα, να ψάξουμε για partners σε duo/flex και να μοιραστούμε διάφορες ιστορίες όσον αφορά πάλι το League of Legends.
Μερικά πράγματα που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι
2.2.2.1 ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα Memes & τα GIFs.
2.2.2.2 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Κάθε είδους spam. Αν κάποιος θέλει να γράψει ένα μεγάλο μήνυμα να το συντάξει ολοκληρωμένα σε όσο το δυνατόν λιγότερα μηνύματα, Να μην γράφετε 1-10 λέξεις ανα μήνυμα
2.2.2.3 Ισχύουν όλοι οι Γενικοί Κανόνες συμπεριφοράς.

2.3 Site
2.3.1 ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
πρέπει να έχουν δικό τους account στο Site της κοινότητας
2.3.2 Το Site είναι το κύριο μέσο επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης για την Paragon Phoenix
2.3.3
Ισχύουν όλοι οι κανόνες συμπεριφοράς

3. Council

3.1 Council
Το Council είναι ένα σύνολο μελών, το οποίο είναι υπεύθυνο για την υλοποίηση των στόχων της κοινότητας.
Απαρτίζεται απο όλους τους Captains των Ομάδων, τον Founder & τους Moderators της κοινότητας.
3.1.1 σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος, το αναφέρουμε στον Captain της ομάδας μας και εκείνος είναι υποχρεωμένος να το μεταφέρει στο Council.
3.1.2 Αν πρόκειται για προσωπικό ζήτημα τότε μπορεί να στείλει προσωπικό μήνυμα στον Adequate
3.1.3 Να μην ενοχλούμε το Council με ανόητα ζητήματα.

3.2 Γενικό/Ανοιχτό Council
Το Γενικό/Ανοιχτό Council είναι μιας μορφής συνέλευση , στην οποία όλα τα μέλη της κοινότητας καλούνται για να μιλήσουν ανοιχτά για γενικά ή προσωπικά ζητήματα.
3.2.1 Απουσιολόγιο
Για να λειτουργεί ορθά η κοινότητα, η παρουσία όλων των μελών της στα Γενικά/Ανοιχτά Councils είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για αυτόν τον λόγο θα υπάρχει κρυφό απουσιολόγιο που θα καταγράφει τις παρουσίες και τις απουσίες των μελών της.
3.2.2 Οι συζητήσεις στο Council γίνονται με σκοπό να βρεθεί λύση σε κάθε πρόβλημα και να λυθεί κάθε παρεξήγηση, για αυτόν τον λόγο όλοι πρέπει να αφήσουμε τις υποκρισίες και αν έχουμε κάποιο πρόβλημα με κάποιον να το αναφέρουμε ΑΝΟΙΧΤΑ.

4. Captains

4.1 Ο Ρόλος του Captain είναι καθαρά συντονιστικός και στόχος του : η ομαλή λειτουργία της ομάδας
4.2 Αυτόματα με τον τίτλο του Captain, δίνεται και μια θέση στο Council της κοινότητας
4.3 Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην ομάδα του, ο Captain έχει την Υποχρέωση να το μεταφέρει στο Council
4.4 Για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί μπορεί να απευθυνθεί στο Council

4.5 Συνέπειες και ορισμοί
4.5.1 O Captain που δεν τηρεί τις υποχρεώσεις του προς την ομάδα του και προς το Council θα απομακρύνεται απο την θέση του
4.5.2 Ο Captain που δεν ασχολείται με την ομάδα του ή που δεν ενημερώνει τους Admins/Council για την κατάστασή τους, θα απομακρύνεται απο την θέση του
4.5.3 O Captain που δεν ενημερώνει τους παίχτες του για τυχόν νέα του Council θα απομακρύνεται απο την θέση του
4.6 Με την απομάκρυνση ενός Captain, θα ακολουθεί ορισμός νέου απο το Συμβούλιο 

5. PP League

5.1 Τα ρόστερ των ομάδων θα κλειδώνουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ημέρα πριν απο την έναρξη της σεζόν
5.2 Αλλαγές κατά την διάρκεια της σεζόν & εκτός του παραθύρου μεταγραφών, θα Απαγορεύονται.
5.3 Σε περίπτωση που μια ομάδα δεν έχει κάποιον παίχτη της διαθέσιμο, απο το Ρόστερ της, λόγω απροόπτου, τότε ο Captain έχει την δυνατότητα να επιλέξει κάποιον παίχτη που είναι Sub , άλλης ομάδας, μετά απο κοινή συναίνεση του Captain εκείνης της ομάδας και του ίδιου του παίχτη.
5.4 Σε περίπτωση ανευθυνότητας, το Council θα αποφασίζει για την εξέλιξη της ομάδας/του παίχτη & τυχόν τιμωρία της.
5.5 Στο τέλος της κανονικής διάρκειας και ακριβώς πριν ξεκινήσουν τα Playoffs όλες οι ομάδες έχουν δικαίωμα 1 (ΜΙΑΣ) Μεταγραφής/ανταλλαγής/προσθήκης!
5.6 Οι αγώνες θα γίνονται όσο το δυνατόν σε πιο σταθερή βάση, Κατα προτίμηση Όλοι οι αγώνες μιας αγωνιστικής θα γίνονται μέσα σε μια ημέρα, Σε διαφορετική περίπτωση θα χωρίζονται σε 2 την πρώτη μέρα και 2 αγώνες την Δεύτερη. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να γίνει ΚΑΙ Δεν θα γίνει ποτέ ένας μόνο επίσημος αγώνας σε μια ημέρα.5.7 Σε περίπτωση που κάποιος αργήσει και δεν υπάρχει συμφωνία για διαθέσιμη αντικατάσταση τότε ο αγώνας είτε θα αναβάλλεται είτε η ομάδα θα τιμωρείτε με Ήττα. Αμέσως θα καλείται council για την αυστηρή τιμωρία του παίχτη & της ομάδας.
5.8 Ισχύουν όλοι οι κανόνες Γενικής Συμπεριφοράς

Θα προστίθενται νέοι κανόνες με την πάροδο του χρόνου και ανάλογα την πορεία της κοινότητας.

-Adequate

Για τυχόν ερωτήσεις & απορίες απευθυνθείτε στο Forum του Site.
Το Council :
Adequate [Founder]
NickDmg [Moderator]
Limitless [Moderator]
Unforgiven [Moderator]
xConvict [Editor]
Peocles [Captain]
Ranze [Captain]
Microworld [Captain]
Phantomas [Captain]
Crashkoful [Captain]
LethalFuryon [Captain]
Έξαρχ0ς [Captain]