Announcements

Α Year in review

Καλή χρονιά σε όλους.

Το αργήσαμε λίγο αλλά ήθελα να μαζέψω διάφορα στατιστικά για ένα πιο ολοκληρωμένο review

Σε αυτό το post θα μιλήσουμε για την εξέλιξη της κοινότητας μέσα απο το 2020. Θα αποκαλύψουμε στατιστικά τα οποία ΔΕΝ γνωρίζατε.


_Το 2020 ήταν άλλη μια γεμάτη χρονιά για την κοινότητά μας. Φτάσαμε απο τις 3, στην αρχή της χρονιάς, στις 11 εσωτερικές ομάδες.
_~78 μέλη έχουν αποχωρήσει αυτήν την χρονιά [~ = περίπου]_~41 απο αυτούς βγήκαν πριν καν προλάβουν να μπουν [οι περισσότεροι ούτε στο discord δεν πρόλαβαν]_τουλάχιστον 100 interviews έγιναν ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΑ και ο “υποψήφιος” Δεν μπήκε ποτέ στην κοινότητα
_Δώσαμε δεύτερη ευκαιρία σε 8 μέλη της κοινότητας να επιστρέψουν δριμύτεροι, ξεκαθαρίζοντας οτι θέλουμε ένα φιλικό ανταγωνιστικό περιβάλλον.
_Ο Μέσος όρος των γενικών συμβουλίων, σε συμμετοχή είναι 38
_Στα τελευταία 5 General Councils 71 μέλη έχουν συμμετάσχει τουλάχιστον σε ένα
_Στα τελευταία 5 General Councils, 32 συγκεκριμένα μέλη [χωρίς να υπολογίζω εμένα] έχουν παρευρεθεί ΚΑΙ ΣΤΑ 5.
_17 μέλη δεν έχουν μπει ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ απο τα 5 τελευταία Councils,
_2 μέλη απο το κλειστό council έχουν χάσει 3 απο τα 5 τελευταία councils
_1 μέλος απο το κλειστό council έχει χάσει 5 απο τα 5 τελευταία councils
Θέλουμε στο review της χρονιάς του 21 να βελτιώσουμε όλα τα παραπάνω στατιστικά.

Στις αρχές της χρονιάς βάλαμε ως στόχο την ομαλή διεξαγωγή ενός εσωτερικού scrim league για να βοηθήσουμε τις ομάδες μας.
Θέλαμε να είμαστε 100% αυτόνομοι και να δώσουμε την ευκαιρία σε παίχτες , να προπονηθούν και να αγωνιστούν σε ένα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον, γίνεται.

Μετά απο 2 αναβολές στην ημερομηνία έναρξης του PPL, τελικά αυτό έγινε εφικτό , με 8 ομάδες να συμμετέχουν, Όλες εσωτερικές.
Ανακατεμένα ρόστερς και συμπαίχτες που έχουμε ξεχάσει οτι υπήρξαν κάποτε, με αρκετές δυνατές ομάδες, αλλά πολύ πολύ κακό gameplay όσον αφορά τον ομαδικό τομέα. SoloQ Games και προσπάθειες μη αποτελεσματικές απο Captains και teams , οδήγησαν στην διάλυση ή στην τροποποίηση όλων των ομάδων.
Πρώτη Καραντίνα λόγω του Ιού και αποφασίζεται κοινώς απο το council και όλη την κοινότητα να υπάρξει Παύση και αναβολή εξ’αορίστου λόγω της περιορισμένης πρόσβασης αρκετών βασικών παιχτών μας, σε υπολογιστή.

Απο οτι φάνηκε αποδείχτηκε λανθασμένη αυτή η κίνηση και δυστυχώς αφαιρέθηκε κάθε είδους κίνητρο που είχαν οι παίχτες καθώς σε συνδυασμό με την καραντίνα, Έπρεπε να περάσουν 3 μήνες σε αναμονή. Όπως ήταν φυσικό, οι περισσότερες ομάδες δεν άντεξαν και σταμάτησαν να υπάρχουν για τον απλούστατο λόγο του οτι Δεν έπαιζαν λόγω έλλειψης όρεξης.

Μετά ακολούθησαν κάποιοι μήνες αδράνειας. Τα περισσότερα μέλη βρήκαν άλλες ασχολίες και έπαιζαν διάφορα άλλα video-games.
Περίπου τέλη Αυγούστου ξεκίνησαν τα νέα ρόστερς να δημιουργούνται και Νοέμβριο αποφασίστηκε να ξεκινήσει μια νέα, καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη σεζόν.

Εννοείται οτι ήταν προγραμματισμένη για Οκτώβρη και αναβλήθηκε.

Στο πρώτο split είδαμε τις ομάδες μας με τα νέα τους ρόστερς να προσπαθούν να αποδώσουν. Η Διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα, τόσο σε νίκες όσο και σε ποιότητα ήταν αρκετά μεγάλη. Παρατηρούσε κανείς οτι οι πρώτες ομάδες κέρδιζαν με ιδιαίτερη ευκολία τις τελευταίες και παρόλα αυτά δεν έδειχναν κάποιου είδους εντυπωσιακό gameplay/macro/οτιδήποτε.

Κακό mentality, κακή αυτοκριτική και κακή ψυχολογία overall ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των παικτών που φαινόταν ξεκάθαρα οτι δεν ήξεραν να χάνουν.

Τέλος του πρώτου split και οι captains αποφασίζουν σε συνδυασμό με τα θέλω των παικτών να ανακατέψουν τις τράπουλες.
Πολλές μεταγραφές, ολοκαίνουργια ρόστερ και ξεκίνημα του Δεύτερου Split.

Ακολούθησε ένα πολύ δυνατό split, όπου όλες οι ομάδες έδειχναν κάτι στον χάρτη. Προσπαθούσαν με τα drafts να δοκιμάσουν αρκετά πραγματάκια, πολλά απο τα οποία έβγαιναν.

Έχοντας 2 πάρα πολύ καλές ομάδες, Amethyst & Sapphire, αλλά και όλες τις ομάδες να ανεβάζουν σιγά σιγά την δημοτικότητα της κοινότητας, η κοινότητα εκτοξεύτηκε στα ύψη.

Ακολουθούν και τα individual awards:


Team of the Split: Amethyst

->Top of the Split: Sugeniccius
->Jungler of the Split: Wrath
->Mid of the Split: xConvict
->Bottom of the Split: Srk
->Support of the Split: PepegaThresh

->MVP of the Split: Wrath

->UVP of the Split: SDemon

->Rookie of the Split: WhiteThunder3K


Το 2020 ήταν μια αρκετά καλή χρονιά για την Paragon Phoenix.
Σίγουρα όμως, το 2021, θα είναι καλύτερη.

Τα καλύτερα έρχονται.

Playoffs coming soon:

Round 1

Moonstone v Obsidian : 19/1 21:00
Bloodstone v Diopside Black : 21/1 21:00
Best of 3


Show More

One Comment

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button

New Report

Close